Nevíte si s vínem rady ? Pokud jste ještě neabsolvovali některý z našich sommelierských kurzů, přinášíme vám pár užitečných rad a tipů.
Vypsané termíny kurzů Studijního programu Sommelier na nejbližší měsíce
Zobrazit vícePři nákupu vína se vám jistě bude hodit orientace v jakostním třídění vín, geografickém třídění, co číst na etiketě.
Víte jak správně uložit víno v chladničce či domácí vinotéce? Co znamená pokojová teplota pro uskladnění červených vín? Jak přistoupit k archivaci?
Stručný průvodce základů servisu bílých, šumivých a červených vín včetně dekantace
Zkuste si přímo se sommelierem základy degustace. Co je to vlastně COS?
Podívejte se na základní pravidla snoubení vína a pokrmů. Ověřte si, že tato pravidla fungují na snoubení vína a sýrů.
Jahody a šumivé víno? Každé víno lze archivovat ? Šroubový uzávěr versus korek , náš hlavní lektor, sommelier Ivo Dvořák uvádí na pravou míru mýty, které o víně panují.