Kurz detailním způsobem seznamuje s ostatními sommelierskými znalostmi a oblastmi (destiláty, sýry, pivo, tabák, káva, čaj, delikatesy, voda). Základní kapitoly jednotlivých okruhů tvoří historie, technologie výroby nebo pěstování, hlavní produkční země a nejznámější producenti, degustace, servis. Součástí kurzu je také kapitola věnující se základnímu barovému vybavení a míchaným nápojům. Obsah kurzu klade také důraz na snoubení delikates s vybranými víny, případně další možnosti párování výše uvedených delikates a nápojů.
Cena vybraného programu vč. DPH Kč 6 990
Není nic jednoduššího. Stačí Vám k tomu 3 základní kroky:
Dárkový poukaz obdržíte ihned po objednání mailem. Můžete jej vytisknout a darovat. Nebo můžete zvolit způsob doručení poštou a zašleme vám vytištěný poukaz A4 na kvalitním papíře.